La Serreta engega la 2a edició del projecte solidari ‘Per tu em pelo’ a favor dels malalts de càncer

Imagen noticia
Mireia Boya presentarà el llibre ‘Trencar el silenci’ a Rubí
4 de marzo de 2020
A Rubí, escola pública i de qualitat (I)
6 de marzo de 2020

La Serreta engega la 2a edició del projecte solidari ‘Per tu em pelo’ a favor dels malalts de càncer

Imagen noticia

L’institut La Serreta ha engegat la segona edició del projecte solidari ‘Per Tu em pelo’, que organitza la Comissió Innova FP.

Es tracta d’una iniciativa que consisteix en un tall de cabells al qual podran apuntar-s’hi alumnat, professorat i famílies i que té la finalitat de crear dues perruques que es donaran a dues joves que lluiten contra el càncer.

El tall de cabells solidaris tindrà lloc el dimarts 10 de març de 8.30 a 10.45 h als tallers de perruqueria de l’institut i anirà a càrrec dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà ‘Perruqueria i cosmètica capil·lar’.

L’any passat, amb aquest projecte solidari, es van aconseguir 39 trenes de cabell, que es van enviar a l’associació Pulseras Rosas de Sevilla, qui va confeccionar una perruca que va enviar al centre rubinenc. Aquesta va ser cedida a una jove amb malaltia oncològica, derivada de l’entitat Picam Molins de Rei. Enguany, els impulsors de la iniciativa esperen superar les 39 trenes i aconseguir dues perruques.

El lliurament d’aquestes tindrà lloc el 29 d’abril al matí, si el seu estat de salut ho permet, durant la 2a Jornada ‘Cura personal oncològica i autoestima’, en la qual també s’entregaran diplomes a totes les persones que hagin col·laborat en el projecte. A més, durant la jornada, les entitats Picam i Fundació Stanpa, col·laboradores del projecte solidari, oferiran tallers a l’alumnat dels cicles ‘Perruqueria i Cosmètica capil·lar’ i ‘Atenció a les persones en situació de dependència’. Aquests tallers estaran relacionats amb mocadors i postissos per a malalts oncològics i sobre la importància de la cura personal durant el tractament oncològic per a l’autoestima del pacient.