La SoniK organitza una desena d’activitats amb el Festival No Woman No Fest

El Castell arrenca la nova temporada expositiva amb una mostra de Pere Català i Pic
2 de marzo de 2021
diversitat funcional
La Taula de la Diversitat es reuneix de forma telemàtica per fer balanç del 2020
2 de marzo de 2021

La SoniK organitza una desena d’activitats amb el Festival No Woman No Fest

L’entitat cultural i juvenil La SoniK torna a organitzar el festival No Woman No Fest coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, aquesta vegada adaptat a les circumstàncies de la pandèmia.

Entre el 9 i el 13 de març, la SoniK ha preparat tot un seguit d’activitats culturals i de sensibilització vers la igualtat entre les dones i els homes, unes propostes que seran molt descentralitzades, ja que es faran a la Biblioteca, al CRAC, a l’Ateneu, al Celler i a la Torre Bassas.

El 9 de març entre les 18 h i les 20 h estan programats el taller d’autodefensa feminista i una xerrada sobre estètica i consumisme, activitats que es faran al CRAC i a la Torre Bassas, respectivament.

L’endemà hi haurà un taller sobre mutilació genital al CRAC, organitzat per Rubí Acull, a partir de les 18 h. I l’11 de març està prevista una presentació literària a les 17.30 h a la terrassa de la Biblioteca i una jam session a partir de les 19 h.

El 12 de març s’ha organitzat un passi d’audiovisuals a l’Ateneu a partir de les 19 h. Per últim, el 13 de març, hi haurà una jornada al Celler de música, amb exposicions, performance i mercat d’art, que arrencarà a les 12 h i està previst que finalitzi al voltant de les 22 h, coincidint amb el toc de queda. Els grups musicals convidats enguany són el trio femení Bàrtsia i el grup de punk-rock Sandré.

Per participar en les activitats, a excepció de l’exposició, la performance i el mercat d’art del Celler, cal inscriure’s de forma prèvia a través del correu electrònic [email protected].