La UAR classifica tres equips de relleus al Campionat de Catalunya

waterpolo copa de la reina
El Femení del CN Rubí cau eliminat als quarts de final de la Copa de la Reina davant del CE Mediterrani
13 d'abril de 2021
fàbrica galetes
El Rubí Forma impulsa un programa de tecnotalent per a emprenedors i empreses
14 d'abril de 2021

La UAR classifica tres equips de relleus al Campionat de Catalunya

Diversos atletes de la Unió Atlètica Rubí (UAR) van participar en la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus en diferents categories. Dos dels equips del club rubinenc que van córrer van aconseguir el bitllet per competir en el campionat català: un equip de Sub-16, un de Sub-14 i el Sub-10.

En la categoria Sub-16, Iván García, Adrián Macias, Jordi Serra i Aketza Sumell van aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya en el 4×100 amb un temps de 51.23. En aquesta categoria també hi va participar l’equip format per Mireia Catro, Erika García, Paula Haba i Alba Rodríguez, que van quedar en quarta posició de la sèrie en el 4×100.

En Sub-14, hi van participar tres equips i el que va aconseguir la classificació va ser el format per Martina Capel, Mar Jiménez, Lidia Martínez i Meritxell Llort, en el 4×80 m llisos (45.19). També van participar en el 4×200 m llisos, on van quedar en quart lloc de la sèrie. L’altre equip femení va estar format per Aina Carmona, Abril Segovia, Alba Sanjust i Paula Gombau, que substituïa una companya que s’havia lesionat hores abans de la competició. En aquest cas, les rubinenques van quedar en cinquè lloc en el 4×80 m llisos i en sisè lloc en el 4×200 m llisos. Pel que fa al masculí, l’equip estava format per Francisco Aguilera, Xavi Borrella, Ivan Molina i Pedro Takatsu. Van quedar en quarta posició de la sèrie en el 4×80 m llisos i en cinquè lloc de la sèrie en el 4×200.

En categoria Sub-12, l’equip format per Juan A. Calderón, Adam Daafi, Adrián Rueda i Arnau Ruiz va ser sisè en el 4×60, mentre que el format per Adam Daafi, Adrián Rueda i Andrés Aguilera va quedar en dotzè lloc al 3×600.

Per últim, l’equip Sub-10, format per Zaid Akdim, Martí Rufé, Soren Sumell i Eloi Nadal es va classificar en el 4×60 amb un temps de 40.96.

Campionat de Catalunya per Clubs

D’altra banda, el club va participar en la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs. L’equip masculí va aconseguir la quarta posició, a només cinc punts del tercer classificat. El Femení, com no va poder cobrir totes les proves, es va classificar en el darrer lloc.

Pel que fa als atletes destacats en aquesta competició, David Guerrero i Jan Vila van córrer els 200 m llisos quedant en segon i quart lloc de les seves sèries. David Jiménez va ser tercer al salt de llargada, Hugo García, tercer en llançament de pes, Juan Antonio Segarra també tercer en llançament de javelina i l’equip de relleus masculí va quedar en tercer lloc en el 4×400.

En categoria femenina, destaca l’actuació de Violeta Vilches, segona a la seva sèrie i quarta a la general, en els 400 m tanques. També va tenir una bona actuació l’equip del 4×400 m, amb un segon lloc de la seva sèrie.

Deixa un comentari