L’AEUR repren les activitats amb el seminari ‘Dones i societat’

Imagen noticia
L’Ajuntament farà de mediador entre els llogaters de Sant Jordi Parc i Medasil, que no accepta la negociació col·lectiva
14 de enero de 2019
Imagen noticia
Els comuns i Podem posen sobre la taula propostes per millorar les polítiques d’habitatge
16 de enero de 2019

L’AEUR repren les activitats amb el seminari ‘Dones i societat’

Imagen noticia

L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) ha reiniciat les seves activitats després de l’aturada per Nadal amb el seminari ‘Dones i societat’, que es durà a terme durant aquest segon trimestre. El seminari és a càrrec de dones referents en el camp de la ciència i les humanitats amb una perspectiva de gènere aplicada a la nostra quotidianitat.

La primera conferència, que va tenir lloc dijous de la setmana passada, portava per títol ‘Els microorganismes: una majoria invisible’, i va ser a càrrec de Núria Gaju, doctora en Ciències Biològiques i professora del Departament de Genètica i Microbiologia de la UAB.

Davant un nombrós públic, la doctora Gaju va explicar l’existència dels microorganismes a la Terra, la seva evolució i quina importància tenen en el nostre dia a dia, com ens afecten i com ens ajuden. De forma molt pedagògica, amb suport visual i explicacions entenedores, la ponent va transmetre la importància dels microorganismes en la vida quotidiana i va donar pautes per conservar el medi ambient: fer bon ús dels antibiòtics, tan en humans com en agricultura i ramaderia, reciclar la matèria orgànica, tractar les aigües residuals, etc.