L’Ajuntament anuncia que suspèn la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat

Sílvia Boix i Sandra Gázquez guanyen l’or en el Campionat de Catalunya
22 de diciembre de 2021
Exposició dels Mossos al Mercat per prevenir furts, robatoris i estafes entre la gent gran
23 de diciembre de 2021

L’Ajuntament anuncia que suspèn la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat

Rubí tampoc tindrà la tradicional Cavalcada de Reis aquest 2022. L’any passat, molts infants rubinencs es van quedar sense aquest espectacle tan tradicional i enguany tampoc el podran gaudir amb el format habitual, l’espectacle a l’Escardívol i la rua pels carrers de la ciutat, per culpa de la pandèmia. 

Tot i que dilluns el conseller de Salut, Josep M. Argimon, havia afirmat que les cavalcades no se suspendrien, la situació sanitària ha portat al consistori a prendre aquesta decisió per evitar una concentració massiva de persones durant el recorregut i prevenir contagis. 

Segons ha avançat l’Ajuntament, i a falta de més detalls, Ses Majestats els Reis d’Orient faran una arribada més prudent. L’alcaldessa i el Mag Rubinenc lliuraran en un format encara per determinar les claus de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar. El consistori ha afirmat que està treballant per fer possible que els infants puguin veure l’arribada.

Campament de Reis

D’altra banda, com l’any passat, les portes del parc del Castell es tornaran a obrir per tal que els infants puguin descobrir els preparatius de l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat. Durant aquests dies previs a l’arribada de Ses Majestats, al Castell hi ha diversos personatges que treballen per tal que tots els infants puguin gaudir de la visita dels Reis, el més important dels quals és el Mag Rubisenc.

Les portes del Campament dels Reis s’obriran els dies 2, 3 i 4 de gener. Properament, l’Ajuntament donarà a conèixer com es podrà fer la visita al campament. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES