L’Ajuntament convoca la ciutadania a una jornada lúdica per recollir idees sobre el Rubí del futur

sant roc
La cultura popular catalana protagonitza la festa de Sant Roc a Rubí
19 de septiembre de 2022
gegants club amics
Cap de setmana complet pels geganters del Club Amics de Rubí
19 de septiembre de 2022

L’Ajuntament convoca la ciutadania a una jornada lúdica per recollir idees sobre el Rubí del futur

Redacció

Els veïns de Rubí estan convocats aquest dissabte a participar  en una jornada lúdica i participativa sobre el futur de la ciutat: el Saló Urban Rubí. L’activitat pretén fomentar la reflexió sobre com ha de ser el Rubí de les properes generacions. 

El Saló Urban Rubí tindrà lloc a la plaça de Pearson i, a més de recollir idees de la ciutadania pel futur de la ciutat, també aprofitarà per divulgar l’Agenda Urbana de Rubí. “Tots i totes tenim idees per a la nostra ciutat. Aquesta jornada l’hem organitzat per recollir-les. Cadascuna de les idees dels nostres veïns i veïnes pot ser una peça del trencaclosques que donarà lloc a la ciutat del futur”, ha explicat l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez.

La cita comptarà amb un seguit d’activitats estructurades en quatre àmbits: mobilitat, canvi climàtic i sostenibilitat, cohesió social i governança. Cada concepte es treballarà a partir de propostes lúdiques que promouen la reflexió. Des de les 10 h i fins les 14 h, cada àmbit proposarà activitats per a totes les edats. Els participants es podran quedar a dinar si participen en la jornada. 

A la tarda, continuaran les activitats pensades per a tota la família amb l’objectiu de continuar recollint idees i propostes.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES