L’Ajuntament estudia rescindir la pròrroga forçosa amb el servei de grua

Imagen noticia
La PAH demana mesures urgents per les famílies que s’estan quedant sense habitatge a Rubí
4 de abril de 2019
Imagen noticia
Uns 900 alumnes de les escoles de la ciutat participen a la 7a Cantata Escolar de Rubí
6 de abril de 2019

L’Ajuntament estudia rescindir la pròrroga forçosa amb el servei de grua

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí està estudiant les possibilitats de rescindir la pròrroga forçosa en la qual es troba el servei de grua, que actualment presta l’empresa Servi Grua SL. El consistori afirma que no està complint les obligacions amb la seva plantilla, motiu pel qual està estudiant el cas.

Diari de Rubí va publicar fa quinze dies que dos treballadors de l’empresa han interposat una denúncia per impagaments des de fa mesos per part de Servi Grua, mentre que un tercer treballador va ser acomiadat, segons van explicar els seus companys per fer una baixa ‘fictícia’. Els dos treballadors també van explicar que abans dels impagaments l’empresa havia intentat de diverses formes reduir els costos de personal.

Servi Grua ha impugnat el nou concurs
En una comunicació enviada a Diari de Rubí, Servi Grua afirma que «tot el que es va publicar és absolutament fals», però alhora reconeix un «eventual retard en el pagament», que, segons l’empresa «obeeix en exclusiva en la demora del pagament dels serveis per part de l’Ajuntament de Rubí».

El consistori, per la seva part, ha assegurat que durant el 2018 ha tramitat i pagat totes les factures corresponents a la prestació de servei de grua atenent a la normativa d’aplicació de qualsevol contractista que presti serveis a l’administració pública. A més, assenyala que si l’empresa considera que l’administració no compleix pot executar les accions que consideri oportunes per defensar els seus interessos.

Servi Grua continua prestant el servei perquè ha impugnat la licitació pública de l’any passat, després de quedar fora del concurs, i el recurs administratiu encara s’ha de resoldre.