L’Ajuntament impulsa una campanya per regalar joguines no sexistes

FGC millorarà les andanes i els accessos de l’estació de Les Fonts
28 de diciembre de 2021
Emotiu concert de l’Obrador, dedicat a les víctimes de la pandèmia
28 de diciembre de 2021

L’Ajuntament impulsa una campanya per regalar joguines no sexistes

L’Ajuntament de Rubí ha impulsat coincidint amb les festes nadalenques una campanya per fomentar les joguines no sexistes. Sota el títol ‘Per Nadal, joguines no sexistes’, el consistori convida a la ciutadania a fugir dels estereotips i contribuir a crear una societat lliure de sexisme i desigualtat. 

Per l’alcaldessa, Ana M. Martínez, les joguines “no poden ser motiu de discriminació, sinó d’inclusió. No hi ha joguines de nens i de nenes”. La campanya aposta per impulsar la coeducació i perquè tots els infants puguin jugar segons els seus gustos, de manera lliure i feliç.

La iniciativa s’ha posat en marxa precisament aquests dies perquè hi ha un augment de compra de joguines i també de publicitat sobre aquest tipus de productes. Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en les polítiques d’igualtat de gènere i els canvis introduïts en algunes marques, “està clar que és un àmbit on persisteixen encara certs estereotips, amb l’agreujant que es tracta de productes adreçats a la infància i que, per tant, tenen una influència en la formació de la seva personalitat”, ha destacat la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer.

La intenció final de la campanya, que s’està vehiculant a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i a través de cartells per la ciutat, és sensibilitzar les famílies per continuar capgirant la tendència i que a través del joc tots construïm una societat menys sexista.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES