Emotiu concert de l’Obrador, dedicat a les víctimes de la pandèmia

L’Ajuntament impulsa una campanya per regalar joguines no sexistes
28 de diciembre de 2021
Allò que el comerç necessita
28 de diciembre de 2021

Emotiu concert de l’Obrador, dedicat a les víctimes de la pandèmia

Redacció

L’Obrador Coral de Rubí va  oferir el tradicional Concert de Sant Esteve diumenge 26 de desembre a l’església de Sant Pere. Malgrat les restriccions d’aforament per la pandèmia de coronavirus, força públic va assistir a l’actuació, que va ser molt especial, ja que el concert es va dedicar a Sebastià Colomer, qui va ser membre del grup coral i va morir l’any passat per la covid-19, així com a la resta de víctimes de la pandèmia. 

El programa del concert va incloure les peces ‘Pavane’, ‘Requiem’ i ‘Cantique de Jean Racine’ de Gabriel Fauré i altres temes clàssics com ‘The lord bless you an keep you’ de John Rutter. A més, no van faltar les nadales com ‘El rústec villancet’ de Lluís Millet i Josep Carner, la nadala brasilera ‘Noite azul’ o la nadala tradicional catalana ‘Sant Josep fa bugada’.

El cor va estar dirigit per Jordi Boltes i va comptar amb els cantaires de la Coral Santa Helena de Cabrils. També hi va participar Helena Boltes (flauta), Marina Surís (violí), Susanna Fernández i Sol Vicente (violes), Núria Puigbó i Eduard Raventós (violoncels), Raquel Portales (orgue i piano) i la soprano Mireia Aguiar i el baríton Tomàs Baxé. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *