L’Ajuntament organitza una jornada lúdica al parc de la Pau i la Natura després de millorar l’espai

policia local
Detenen dues persones per intentar robar en un local i dues més per intentar ocupar un immoble
4 de mayo de 2022
can rosés
L’estadi de Can Rosés acollirà el play-off d’ascens a la Segona RFEF, amb queixes per l’estat de la gespa
4 de mayo de 2022

L’Ajuntament organitza una jornada lúdica al parc de la Pau i la Natura després de millorar l’espai

Redacció

Després d’executar una renovació del parc de la Pau i la Natura, l’Ajuntament de Rubí ha organitzat una jornada lúdica per tal que la ciutadania redescobreixi aquest espai. La festa tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10.15 h i s’allargarà fins al migdia. Hi haurà activitats de petanca i pràctiques de joc i tir, amb la col·laboració del Grup Petanca 25 de Setembre, circuits i llançaments a cistella i porteria, a càrrec del CEB Sant Jordi i el Juventud 25 de Septiembre, i una masterclass de zumba, una sessió de body combat i una altra de campi body combat, a càrrec del gimnàs Duet Sports. A més, a l’àrea d’esbarjo de gossos hi haurà una activitat canina entre les 10 h i les 12 h amb professionals de l’etologia.

Els participants en les activitats esportives rebran una peça de fruita dels paradistes del Mercat, mentre que els que assisteixin a l’activitat canina es podran endur una ampolla d’aigua per esbandir les miccions dels gossos. També es repartiran plantes de Font del Ferro. 

Una norantena d’arbres nous

Pel que fa a les millores de l’espai, destaca la plantació d’una norantena d’arbres nous que trenquen la plantació mono específica que hi havia fins ara de pollancres. S’han plantat salzes, koelrutàries, aurons, morera de paper, freixes i sòfores. 

A més, s’han fet diverses actuacions amb el camí del parc, tenint en compte que el pendent entre el tram de la pista de bàsquet i el pas de vianants del carrer Edison no era adequadatx per un sender de sauló. La nova rampa ha permès ordenar els accessos de la cantonada del parc en direcció a la zona de jocs infantils i el camí de sauló, a més de facilitar la pujada i delimitar la zona de pas de forma diferenciada al prat d’herba existent. 

D’altra banda, s’ha arranjat la pista esportiva, que va ser pintada fa uns mesos, i s’ha adequat la zona d’esbarjo per a gossos, instal·lant una font a fora del recinte i bancs, a més de plantar nous arbres. 

Per acabar, s’ha optimitzat la il·luminació de la zona, especialment a l’àrea propera a la zona d’esbarjo de gossos i s’ha implantat un sistema de telegestió per millorar l’eficiència energètica.

Totes aquestes actuacions realitzades durant els darrers mesos han tingut un cost de 120.700 euros.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES