L’alcaldessa de Rubí rep l’alumnat del programa Erasmus+

discapacitat
Xerrada sobre opcions residencials per a persones amb discapacitat
26 de septiembre de 2022
horitzó
L’Horitzó B escalfa motors per la nova lliga Inclusive amb un torneig a Premià de Mar
26 de septiembre de 2022

L’alcaldessa de Rubí rep l’alumnat del programa Erasmus+

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Medi, Andrés Medrano, van rebre dijous passat a l’Ajuntament l’alumnat que participa al programa Erasmus+ sobre medi ambient. La visita s’emmarca en la beca Erasmus + KA2 que ha obtingut l’institut Torrent dels Alous per un projecte educatiu al voltant del medi ambient en col·laboració amb dos països europeus, Alemanya i Dinamarca. 

En el marc d’aquesta proposta, l’alumnat de Batxillerat de tres centres educatius, un de cada país, fa un estudi comparatiu sobre les diferents polítiques mediambientals dels seus respectius municipis, que inclou l’estructura política que se n’ocupa, el sistema de reciclatge que es fa servir a cada població i l’anàlisi de l’entorn dels centres educatius. Hi participen 15 joves de l’institut Torrent dels Alous de Rubí, 8 alumnes del Fichte Gymnasium de Hagen (Alemanya) i 8 joves del Klarup Skole d’Aalborg (Dinamarca). Abans de visitar aquests dies Rubí, l’alumnat ha estat també a Dinamarca i Alemanya.

Durant la recepció a la casa consistorial, l’alcaldessa va donar la benvinguda a l’alumnat i els va explicar que “durant aquest mandat, marcat per la fase aguda de la pandèmia, hem continuat insistint, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en les polítiques de medi ambient, perquè som molt conscients que no hi ha un pla B pel nostre planeta”. 

Després de la trobada a l’Ajuntament, els alumnes van acompanyar el regidor de Medi Ambient fins a l’edifici Rubí Forma per una nova visita dedicada a la proposta Rubí Brilla. Medrano va parlar amb l’alumnat de la importància de la transició ecològica i va detallar l’estratègia municipal de lluita contra el canvi climàtic. “Rubí treballa per reduir les emissions de CO2 de la indústria i el transport un 40% el 2030, continua apostant pel projecte 50/50 per implicar les noves generacions en la transició ecològica i donem suport a les famílies que més ho necessiten perquè tothom tingui garantits els seus drets energètics”, va dir l’edil. 

Comments are closed.