Ajuts al transport escolar pels centres Joan Maragall i JV Foix

jocs esportius escolars
Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars
15 de septiembre de 2022
festa progrés
La festa del barri del Progrés arriba aquest dissabte amb molta música
15 de septiembre de 2022

Ajuts al transport escolar pels centres Joan Maragall i JV Foix

Redacció

L’Ajuntament de Rubí obrirà entre el 19 i el 30 de setembre el període per demanar les subvencions per al transport escolar discrecional no obligatori de l’alumnat matriculat a l’escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix per al curs 2022-2023. Poden demanar la subvenció les famílies dels alumnes del segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

La petició es podrà formalitzar en línia o de forma presencial. El tràmit telemàtic es podrà realitzar a través de la seu electrònica, però per fer-ho cal disposar d’un certificat electrònic o estar donat d’alta al servei idCAT mòbil per identificar-se. 

Pel que fa a la tramitació presencial, l’Ajuntament habilitarà un punt de suport a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) del carrer Doctor Robert, 20, de 9.30 h a 14 h i sense cita prèvia. Les demandes també es podran entrar demanant hora a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del carrer Narcís Menard. Enguany, els centres educatius no recolliran sol·licituds.

El consistori té previst destinar 68.000 euros a aquests ajuts.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES