L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit, entre els cinc millors de l’estat

Imagen noticia
Més d’una trentena d’entitats i partits participen a l’acte institucional de la Diada
11 de septiembre de 2018
Imagen noticia
Un grup belga compra Ipagsa i acomiadarà uns 60 treballadors
13 de septiembre de 2018

L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit, entre els cinc millors de l’estat

Imagen noticia

L’equip de Bombers de Rubí de rescat en accidents de trànsit és un dels cinc millors de tot l’estat espanyol. L’equip va participar la setmana passada en el concurs espanyol de rescat en accidents de trànsit, com a representant dels bombers catalans, juntament amb l’equip de Bombers de Ponent.

El concurs es va celebrar a Alcanyís entre el 4 i el 6 de setembre i va estar organitzat per l’Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit. Cal destacar que en la realització de la maniobra ràpida, que consistia a rescatar del vehicle accidentat una víctima inestable en menys de 12 minuts, l’equip de Rubí va quedar en tercera posició. El guanyador global del concurs va ser l’equip de Gandia.

Cadascun dels equips estava integrat per sis bombers: un comandament que coordina i supervisa l’actuació, un sanitari que fa la valoració i la primera atenció a la víctima i quatre membres de l’equip tècnic, que executen les maniobres d’excarceració.

Aquest tipus de concursos, són molt útils per intercanviar metodologies i tècniques de treball, adquirir experiència i complementar la seva formació per continuar millorant la resposta operativa en accidents de trànsit.