L’arquer David García aconsegueix un doble podi en la represa de la competició nacional

manifestació feminista
Manifestació als carrers de Rubí per lluitar per la igualtat de les dones
9 de marzo de 2021
concert de sardanes
Gran concert de sardanes al Casal Popular
9 de marzo de 2021

L’arquer David García aconsegueix un doble podi en la represa de la competició nacional

Després de la llarga aturada de totes les competicions de tir amb arc per la pandèmia, aquest cap de setmana els arquers rubinencs han pogut llençar les seves fletxes en la Lliga de Camp i la Lliga de Bosc 3D que es va disputar durant el cap de setmana a Villacastín, a Segovia.

L’actuació més destacada va ser la de l’arquer David García, que va aconseguir podi en la Lliga de Camp i en la Lliga de Bosc, en totes dues en la modalitat d’arc nu. En la Lliga Bosc va aconseguir el primer lloc amb una puntuació de 598; mentre que en la Lliga de Camp va ser segon amb 345 punts, empatat amb el primer classificat.

També va participar en les dues modalitats Eva M. Iglesias, que va obtenir el tercer lloc en la Lliga de Camp amb 178 punts en la modalitat instintiva. En la mateixa modalitat, però a la Lliga de Bosc, Iglesias va aconseguir el desè lloc amb 482 punts.

Dos arquers més del club van participar a la Lliga de Bosc, Carles Sabatés i Carlos Cárcamo. El primer va obtenir 785 punts i la setena posició en arc nu; mentre que el segon va sumar 598 punts i va quedar en onzena posició en arc instintiu.