L’artista local Carme Llop inaugura la mostra ‘Llums efímeres’ a l’espai Lectors, al tren!

Imagen noticia
Assaig de l’Arribo del Carnaval de Barcelona a l’Espona
17 de febrero de 2020
Imagen noticia
Un rubinenc crea una tecnologia per veure en 3D sense ulleres
19 de febrero de 2020

L’artista local Carme Llop inaugura la mostra ‘Llums efímeres’ a l’espai Lectors, al tren!

Imagen noticia

La pintora rubinenca Carme Llop inaugurarà aquest dissabte 22 de febrer la mostra ‘Llums efímeres’ a l’espai Lectors, al tren!, situat al carrer Magí Raméntol. Es tracta d’una exposició d’una vinenta de quadres a l’oli sobre fusta de petit format, de la llum i com aquesta incideix en el paisatge i la natura com a temàtica central. Uns paisatges que no existeixen sense uns ulls que el mirin i on sona sempre un caràcter personal i únic, alhora que permet compartir-la amb el diàleg.

Les mirades de Carme Llop, plasmades en els seus quadres, porten l’espectador per paisatges i natures amb acords de repòs, solitud i serenitat, i transmeten la fascinació de la pintora per la llum, les ombres i el color dels paisatges naturals. Una desena de les obres són paisatges de Rubí i el seu entorn.

La inauguració de la mostra tindrà lloc dissabte a les 18.30 hores i comptarà amb la participació del mestre i director d’orquestra Tobias Gossmann, reconegut internacionalment, que interpretarà per al públic assistent algunes peces de violí.

Per acompanyar la mostra, l’espai Lectors, al tren! exposarà lectures i àlbums relacionats amb la temàtica de la natura i el paisatge que ens envolta.