Sis dones s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació

el sevilla
Cap de setmana de teatre amb l’humor del monologuista El Sevilla i el muntatge ‘Aula Brecht’
23 de febrero de 2021
La pobresa, la cara invisible de la pandèmia
24 de febrero de 2021

Sis dones s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació

L’alcaldessa i diversos regidors donen la benvinguda a l’administració a les treballadors. / Ajuntament-Localpres

L’Ajuntament de Rubí ha incorporat sis noves treballadores a través de la línia Dona i COOR del programa Treball i Formació. Les noves treballadores ja s’han incorporat al seu lloc de treball com a conserges o administratives i tenen contracte d’un any.

Les dones responen a perfils d’especial vulnerabilitat ja sigui per edat o bé per situació personal. L’experiència laboral que adquiriran anirà acompanyada d’accions de formació perquè puguin desenvolupar competències professionals aplicables a altres activitats laborals. El programa també ofereix acompanyament individualitzat a les dones participants. La regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer, ha explicat que amb la pandèmia les desigualtats socials encara s’han ampliat més: “Som molt conscients que les dones són un col·lectiu que sovint treballa en precari, passava abans de la covid i la pandèmia no ha fet més que aprofundir aquesta desigualtat”.

«Som molt conscients que les dones són un col·lectiu que sovint treballa en precari, passava abans de la covid i la pandèmia no ha fet més que aprofundir aquesta desigualtat»

Yolanda Ferrer. Regidora d’Igualtat

El programa de treball ha rebut una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya de 150.000 euros, que es complementa amb una aportació municipal de 24.000 euros.