L’AUP organitza unes jornades sobre seguretat i comunitat

andres medrano ana maria martinez
Uns 3,4 milions del romanent s’invertiran en manteniment, cultura i equipaments esportius i educatius
5 de mayo de 2022
xavi rico
Xavi Rico es proclama campió de la Milla de Santa Eulàlia en categoria veterà C
5 de mayo de 2022

L’AUP organitza unes jornades sobre seguretat i comunitat

Redacció

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha organitzat pels dies 12, 13 i 14 de maig unes jornades relacionades amb la seguretat i la comunitat, que tindran lloc al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC).

La primera activitat serà un debat amb el títol ‘Seguretat: la ruptura amb la comunitat’, que tindrà lloc el 12 de maig a les 19.30 h amb la participació del diputat de la CUP i membre d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer, el coordinador de Baladre-Asdecoba, una associació argentina de desenvolupament comunitari, Emiliano Tapia, i la regidora de l’AUP, Betlem Cañizar.

El 13 de maig hi haurà, a les 18 h, una benvinguda i presentació del grup Baladre i, més tard, a les 20.30 h, està prevista una activitat amb titelles a càrrec de Fil de Gua.

Finalment, a les 16 h del 14 de maig, hi haurà un debat entre activistes sobre com treballar la ruptura de la comunitat als barris amb l’exposició d’experiències i treball en grups. Per tancar les jornades, a les 22 h hi haurà una actuació musical de LaCallen2oido RadioParty.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES