L’autor rubinenc Daniel Ruiz-Trillo presenta ‘100 idees per educar els fills’

blues
La Societat de Blues denuncia un mal tracte per part de l’Ajuntament
20 de mayo de 2022
L’AV del Mercat critica que l’Ajuntament no tregui les jardineres de la plaça ni els cedeixi un local per les festes
20 de mayo de 2022

L’autor rubinenc Daniel Ruiz-Trillo presenta ‘100 idees per educar els fills’

L’escriptor i professor rubinenc Daniel Ruiz-Trillo presentarà dimarts vinent 24 de maig a la Biblioteca Mestre Martí Tauler el seu nou llibre ‘100 idees per educar els fills’. Segons explica l’autor, es tracta d’una guia per educar els nostres fills, amb amor, respecte i il·lusió, tot ajudant-los a créixer com a persones, amb valors, hàbits i, sobretot, molt d’afecte i confiança. Ruiz-Trillo, que es dedica professionalment a l’educació des de 1997 i ha treballat en més d’una desena d’escoles i institut, assenyala que cal ajudar els fills a ser autònoms, fomentar la seva seguretat i ensenyar-los a cantar i a ballar, coses que els faran més feliços i capaços d’afrontar-ho tot amb un somriure.

A ‘100 idees per educar els fills’, es troben molts temes que poden ajudar a educar des del primer dia i durant els primers 2 o 3 (o 4 o 5) anys, que són bàsics, començant per la manera de parlar i seguint per la manera de relacionar-se. A més a més, tots els temes són fàcils, assequibles i explicats d’una manera clara i entenedora.

L’autor assenyala que a la guia els pares aconseguiran respostes sobre moltes preguntes i dubtes, des de la dieta fins a com actuar en determinats casos, des de la higiene fins a l’horari, passant per l’aigua, les vacunes, els bolquers o la independència personal.

La presentació tindrà lloc a les 18 h i anirà a càrrec de la també docent d’institut i escriptora Carmen Moreno.

Daniel Ruiz Trillo ha publicat prop d’una desena de poemaris i diversos llibres de contes. Escriu articles sobre educació i ensenyament a les revistes Món Docent, Llengua Nacional i Pares i nens, entre altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *