Manuel Álvarez publica ‘La revolución de los menos’

Millora asfalt calçades Rubí
1,7 milions d’euros per millorar l’estat de les calçades a tota la ciutat
13 de juliol de 2021
Torre Massana
Els pressupostos participatius recullen 118 propostes ciutadanes
13 de juliol de 2021

Manuel Álvarez publica ‘La revolución de los menos’

L’escriptor rubinenc Manuel Álvarez ha publicat la novel·la La revolución de los menos. Es tracta d’una obra que transcorre al Vallès Occidental entre el 1947 i el 1973 i que explica la lluita d’aquells que van combatre el franquisme fins al final de la dictadura. El personatge principal és Lluís, que anirà recopilant històries de lluitadors, inclús a l’estranger, de persones que van lluitar per l’escola pública, el treball digne, un habitatge assequible, un sindicat de classe, per la democràcia i la república. El pròleg del llibre està escrit per Martín Pretel, un reconegut líder sindicalista de Rubí.

Manuel Álvarez, que té 71 anys i va arribar a Rubí amb 15 provinent de Lanjarón, a Granada, ha publicat nou llibres, dels quals tres els ha presentat a la ciutat. A més, des del 1998 participa en la Festa de la Poesia i col·labora amb altres autors en revistes des del 17974.

La revolución de los menos es pot comprar a la llibreria El Racó del Llibre i també posant-se en contacte amb l’autor a través del telèfon 660806286 o el correu electrònic ccontero@gmail.com. Manuel Álvarez té previst presentar el seu darrer llibre a Rubí en els propers dies.

Deixa un comentari