L’edifici Ressò posa en marxa un procés participatiu per millorar l’edifici

Imagen noticia
Constituïda la Taula local de la Memòria Històrica
25 de febrero de 2019
Imagen noticia
La Colla de Geganters de Rubí participarà enguany en una quinzena d’activitats fora i dins de la ciutat
27 de febrero de 2019

L’edifici Ressò posa en marxa un procés participatiu per millorar l’edifici

Imagen noticia

L’associació Ressò, formada per veïns i veïnes de Sant Muç, ha posat en marxa un procés participatiu per decidir conjuntament com s’inverteixen els 1.000 euros de pressupost de l’entitat, aportats pel veïnat. Un cop tancada la fase de recepció de propostes, en total s’han presentat 12 aportacions.

Les propostes són molt variades. Entre aquestes, hi ha adquirir equipaments per a l’edifici ressò com un panel informatiu exterior, un projector, un equip de so i mobiliari exterior per a les trobades, la creació d’un servei de maquinària de jardineria, crear una comissió de festes, activitats diverses i millores en la visibilització d’aquestes.

Aquest dilluns i fins al 10 de març s’ha obert el període per votar les propostes presentades. Tots aquells usuaris que vulguin participar han de registrar-se a la plataforma http://participa.desantmuç.com
L’edifici Ressò, situat a l’avinguda de Can Tapis de Sant Muç, és un prototip solar autosuficient i sostenible dissenyat per alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès de la Universitat Politècnica de Catalunya. La construcció respon a principis d’equilibri i sostenibilitat ambiental, social i econòmica, amb una arquitectura de baix impacta embiental i amb estructures i materials per afavorir un baix consum energètic. L’edifici és d’ús col·lectiu i comunitari.