Les agents pel civisme ofereixen un taller a les escoles de Rubí

Imagen noticia
L’Ajuntament enquestarà la ciutadania per fer una diagnosi per elaborar el Pla de Salut de Rubí
26 de enero de 2021
Imagen noticia
El rubinenc Joan Díez impulsa una revista trimestral dedicada a la fotografia
28 de enero de 2021

Les agents pel civisme ofereixen un taller a les escoles de Rubí

Imagen noticia

L’Ajuntament posa a disposició de les escoles de la ciutat un taller perquè els estudiants reflexionin al voltant del civisme i la convivència. Es tracta de la iniciativa ‘Civisme: el joc on tothom hi guanya’, una sessió impartida per les agents pel civisme que combina el treball a l’aula amb una sortida pràctica.

El taller persegueix diferents objectius. Un d’ells és donar a conèixer la tasca de les agents pel civisme. En paral·lel, es treballen amb els infants els valors associats a la cura de l’entorn i el respecte a l’espai públic. A més, es promouen actituds cíviques i bones pràctiques i també es reflexiona sobre les conseqüències sobre l’incivisme.

Per aconseguir-ho, dues agents ofereixen una sessió teòrica a l’aula amb l’ajut de diferents materials didàctics. Després, aquest aprenentatge es reforça amb una sortida als voltants de l’escola per posar en pràctica els conceptes treballats.

El taller, que ja s’ha realitzat a l’escola Teresa Altet, està pensat per a l’alumnat de tercer i quart de primària i està a disposició de les escoles públiques i privades que vulguin treballar aquest aspectes amb el seu alumnat.