Les escoles municipals Sol Solet i la Lluna convoquen una concentració per reclamar millores

Raúl Velasco publica poemes i fa microrecitals a través de les xarxes socials
8 de julio de 2021
coldplay2 castellnou
Coldplay roda un videoclip a les piscines de Castellnou
9 de julio de 2021

Les escoles municipals Sol Solet i la Lluna convoquen una concentració per reclamar millores

Treballadores de l’escola bressol La Lluna, després d’una roda de premsa amb membres de Podem. / Arxiu

Les escoles bressol municipals Sol Solet i la Lluna han convocat una concentració per dijous vinent 15 de juliol per reclamar a l’Ajuntament millores a les instal·lacions, més recursos educatius i l’equiparació salarial amb la resta d’escoles bressol gestionades directament pel consistori. Els centres, gestionats per l’empresa Cavall de Cartró, demanen que les instal·lacions siguin adequades a la tasca formativa que ofereixen als infants entre 0 i 3 anys, així com recursos pedagògics com la parella educativa, és a dir, una segona responsable de cada grup, i poder educar amb dignitat. A més, insisteixen, com han fet des de fa anys, en l’equiparació dels sous dels professionals amb els dels que treballen per a centres públics.

Cal recordar que l’oposició fa anys que reclama al govern local la municipalització d’aquestes dues escoles, per tal que passin a ser gestionades per l’administració. Ara fa un any, el regidor d’Educació, Víctor García, explicava en sessió plenària que l’executiu s’havia reunit amb les treballadores de les escoles bressol i que s’estava estudiant com millorar les seves condicions. També va fer públic que s’havia fet un primer encàrrec per estudiar la viabilitat de municipalitzar les escoles bressol. Tot i això, el Ple va aprovar la licitació del servei fa unes setmanes.

Per aquest motiu, els centres han convocat aquesta concentració, que tindrà lloc el 15 de juliol a les 19 h a la plaça Pere Aguilera.

Deja una respuesta