Les llars d’infants de Rubí no tornaran a obrir fins al setembre

Imagen noticia
Rubí s’afegeix a la celebració del Dia Mundial de les persones refugiades
3 de junio de 2020
Imagen noticia
Una dotzena d’empreses inicien el projecte de millora de la competitivitat empresarial
5 de junio de 2020

Les llars d’infants de Rubí no tornaran a obrir fins al setembre

Imagen noticia

Les tres escoles bressol municipals de Rubí reobriran les portes amb l’inici del curs 2020-2021. Tot i que durant la fase 2 del desconfinament, en la qual entrarà Rubí a partir de dilluns vinent, permet obrir les llars d’infants, la direcció dels tres centres públics de la ciutat ha vist inviable l’obertura garantint les mesures sanitàries requerides pel Departament d’Educació.

Les direccions de les tres escoles bressol ja han comunicat aquesta decisió a les famílies, una decisió que ha pres de comú acord l’Ajuntament i els equips docents dels centres: «Creiem que fer-ho abans és córrer un risc innecessari, la nostra prioritat és el benestar dels nens i nenes i hi ha instruccions de seguretat que no es poden aplicar a les escoles bressol», ha explicat el regidor d’Educació, Víctor García.

Les escoles bressol ja estan treballant en l’organització del nou curs per establir totes les mesures de seguretat i de prevenció segons els protocols aprovats, per tal de rebre l’alumnat el curs vinent amb les màximes garanties de seguretat possible. El cos docent es posarà en contacte telefònic amb els alumnes per acomiadar el curs.