Les urbanitzacions se sumen a Sant Jordi Parc i Can Fatjó contra els pisos socials

Personal i usuaris residència Rubí
Nou protocol amb més mesures per protegir les residències de gent gran davant la nova onada
19 de julio de 2021
Vista general Rubí
Els rubinencs destinen més de la meitat del seu sou a pagar el lloguer
22 de julio de 2021

Les urbanitzacions se sumen a Sant Jordi Parc i Can Fatjó contra els pisos socials

Les associacions de veïns de les urbanitzacions s’han sumat als veïns de Sant Jordi Parc i de Can Fatjó que estan en contra d’un projecte de l’Ajuntament per construir a l’avinguda Castellbisbal dos edificis amb 84 habitatges socials per a joves i gent gran amb problemes econòmics.


Els veïns critiquen la manca d’informació per part del consistori i que es vulgui fer servir els dos únics terrenys públics que hi ha disponibles al barri per aquesta nova construcció d’habitatge. En aquest sentit, consideren que aquest projecte deixa el barri sense opció per a futurs nous equipaments públics.


A més, apunten que els pisos suposaran la pèrdua de l’aparcament i d’una zona verda de l’avinguda Castellbisbal i que els nous pisos socials “trencaran la realitat urbanística del barri”.

Foto de la reunió entre els representants veïnals de Sant Jordi Parc i Can Fatjó amb els representants de les urbanitzacions. / Cedida

Davant tot això, representants dels veïns de Ximelis, Els Avets, Sant Muç, Vallespark, Castellnou, Can Mir, Can Serrafossà, Can Barceló i La Perla, conjuntament amb els de Sant Jordi Parc i Can Fatjó, han redactat un manifest conjuunt demanant que no s’aprovi la requalificació dels terrenys que s’està tramitant.


El president de l’associació de veïns de Sant Jordi Parc, Ricardo Montalvo, considera que els pisos són necessaris, però que ajuntar tantes persones amb problemes econòmics podria crear “petits guetos” al barri i que “hi ha altres maneres de distribuir-los per Rubí, que no sigui en blocs tan grans”.

Per protestar contra el projecte consistorial, el veïnat va tornar a fer una marxa lenta de cotxes dijous a la tarda, una acció que repetiran cada quinze dies, excepte a les vacances. De fet, apunten que al setembre estan disposats a fer més accions per fer-se sentir i aconseguir aturar aquest projecte de l’administració local.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *