Les XX Jornades de Jazz es tanquen amb tres grans concerts a l’Ateneu

gent
El risc de rebrot de covid baixa a moderat per primer cop en tres mesos a Rubí
16 de septiembre de 2021
El Col·lectiu d’Il·lustradors de Rubí City arrenca el curs amb diverses activitats
16 de septiembre de 2021

Les XX Jornades de Jazz es tanquen amb tres grans concerts a l’Ateneu

Els jardins de l’Ateneu acullen aquest cap de setmana la segona part de les Jornades de Jazz, organitzades per l’Associació Jazz Rubí i que celebren enguany la seva vintena edició. El primer dels concerts serà aquest divendres 17 de setembre a les 22 h i anirà a càrrec de Benjamín León Quartet. Es tracta d’un dels organistes de jazz més ben considerats a escala europea, que té un estil influenciat pel blues, el jazz clàssic i el bepop.

Dissabte 18 de setembre, a les 22 h actuarà Luis Pardellans&Enrique Heredia. Pardellans és un reconegut pianista de formació clàssica, compositor i arranjador. El seu estil està fortament influenciat per Bill Evans i Keith Jarret. A més, Pardellans ha tocat als EUA amb el cantant de l´orquestra de Glenn Miller i Ray Mckinley, Johnny Desmond, i també amb Sarah Vaughan, Dionne Warwick i Shirley Bassey, entre altres artistes. El concert serà un retrobament amb el bateria Heredia, amb qui va tocar durant més d’una dècada al club The Philharmonic.

Benjamin Leon és un distingit organista.

Per acabar, ja diumenge a les 12.30 h pujarà a l’escenari dels jardins de l’Ateneu el Víctor de Diego Quartet. Una formació liderada per un dels grans músics de l’escena jazz del país. Ha acompanyat nombrosos artistes com Joan Manuel Serrat, Pedro Guerra o Amaia i és considerat un dels grans saxofonistes del país.

Per assistir als concerts, que seran gratuïts, és imprescindible reservar plaça. Les entrades es poden reservar des de dilluns a través del web de l’Ajuntament o bé presencialment a l’equipament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *