L’escola Rivo Rubeo presenta més de 1.800 al·legacions a l’abocador de Can Balasc

Imagen noticia
El Teresa Altet serà el primer institut-escola públic a la ciutat
28 de enero de 2019
Imagen noticia
ICV creu que el mandat ha estat nul pel que fa a la millora d’equipaments esportius
30 de enero de 2019

L’escola Rivo Rubeo presenta més de 1.800 al·legacions a l’abocador de Can Balasc

Imagen noticia

La comunitat educativa de l\’escola Rivo Rubeo ha presentat a l\’Ajuntament més de 1.800 al·legacions contràries a l\’obertura de l\’abocador de Can Balasc, que està en un radi de prop d\’un kilòmetre respecte al centre educatiu. Fa uns dies, l\’empresa que gestiona aquestes instal·lacions va presentar un projecte específic per l\’obertura d\’un abocador, que, si no varia molt la situació, l\’Ajuntament aprovarà durant les pròximes setmanes.

El Consell Escolar del Rivo Rubeo es va reunir el 23 de gener, en representació de tota la comunitat educativa, i va manifestar el seu rebuig a l\’abocador de Can Balasc, a l\’hora que va iniciar la recollida d\’al·legacions al projecte. Pel Consell Escolar, l\’obertura d\’aquestes instal·lacions -el projecte presentat per l\’empresa pretén que a Can Balasc s\’hi aboquin, més o menys, els mateixos residus que s\’han dipositat a Can Carreras- tindria un impacte important en la ciutat i sobretot al voltant del centre, amb afectació per a la comunitat educativa, tant per les dimensions, com per la proximitat i el tipus de residus que el projecte contempla.

L\’entitat encarregada de fer la recollida de les al·legacions ha estat l\’Associació de Famílies d\’Alumnes (AFA), que va lliurar les al·legacions a l\’Oficina d\’Atenció a la Ciutadania (OAC) el dilluns. Amb aquesta acció, la comunitat del Rivo Rubeo vol deixar clar a l\’Ajuntament que no ha de permetre l\’obertura de l\’abocador.