L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una programació molt variada a la tardor

veinti
Gran victòria i golejada del Veinti a l’estrena a la lliga (0-5)
20 de septiembre de 2022
policia local
L’Ajuntament dona la benvinguda als 7 nous agents de Policia Local
21 de septiembre de 2022

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una programació molt variada a la tardor

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat la programació Tardor Jove 2022, adreçada a adolescents i joves d’entre 12 i 29 anys. La proposta inclou tallers setmanals, activitats formatives i esportives i grans esdeveniments vinculats a l’Espai Jove Torre Bassas i impulsades per entitats locals. Concretament, es preveu l’organització del torneig Skate Open 9 (15 d’octubre), el Festival de Grafit i Art Urbà Full Colors (22 i 23 d’octubre) i el Kastanyasso Festival (28 d’octubre), entre altres. També hi ha altres activitats vinculades a col·lectius com el Fridays For Future, que farà una passejada per l’entorn natural (30 de setembre) o una Jornada Otaku (20 de desembre). 

Del 26 de setembre al 16 de desembre, la Torre Bassas oferirà tallers setmanals de costura, dibuix, teatre, k-pop, o manualitats, entre altres. També hi haurà tallers especials de cuina i un de tècniques d’estudi. Com sempre hi haurà propostes sobre benestar i salut mental. Per exemple, pel Dia Internacional de la Salut Mental, el 10 d’octubre, la Torre Bassas realitzarà una peça artística i un taller sobre gestió emocional. També es faran activitats coincidint amb el Dia Internacional de l’Assetjament Escolar o pel Dia Internacional de lluita contra la Sida. A més, s’han preparat activitats per promoure el pensament crític, entre els quals hi ha tallers d’activisme en Drets Humans i LGBTI, tallers d’autodefensa feminista o un taller de gestió d’emocions. Pel que fa a les propostes esportives, entre l’octubre i el desembre els joves podran practicar voleibol i futbol i s’estrena una sessió teòrica i pràctica de quidditch. 

Una altra de les activitats més destacades de la Torre Bassas són les assessories especialitzades, que es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en ínia o presencialment. Estan relacionades amb qüestions laborals, formatives, sexuals i de parella o d’acompanyament emocional, a més del Punt Jove LGBTI.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES