L’Oficina Municipal d’Escolarització dona suport a les famílies per fer la preinscripció

Imagen noticia
La segona edició de les Rubimpíades es posposa fins al curs vinent
13 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Museu Castell celebrarà el Dia dels Museus donant a conèixer els seus grafits medievals
15 de mayo de 2020

L’Oficina Municipal d’Escolarització dona suport a les famílies per fer la preinscripció

Imagen noticia

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) dona suport a les famílies que han de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills per als ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Les famílies que tinguin dubtes sobre com fer el procediment poden contactar amb l’IME a través del correu electrònic [email protected] o bé trucant al 93 588 70 00 extensió 24 24 o 45 00. De forma excepcional, l’OME atendrà presencialment aquelles persones que no puguin rebre atenció telefònica o per correu electrònic. L’atenció presencial es farà entre el 19 i el 22 de maig al Rubí Forma, situat a la rambleta Joan Miró, s/n, de 10 h a 13 h. Només s’atendrà amb cita prèvia que cal concertar trucant al 93 588 70 00 extensió 45 00 o al correu electrònic [email protected] Les persones amb cita prèvia hauran de portar mascareta i el seu propi bolígraf.

Preinscripció a edRa
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí també ha obert el termini per la inscripció a les proves d’accés als cicles formatius d’arts plàstiques i disseny del centre. El tràmit i l’oferta es pot consultar al seu web https://artedra.net.