Més de 200 persones participen en la vintena d’accions formatives de Rubí Empresa

oficina treball rubí
El nombre d’aturats a la ciutat baixa per sota dels 5.000 desocupats per primera vegada des de l’inici de la pandèmia
12 de agosto de 2021
acord Can Mir Castellnou
El CEF Can Mir i l’AD Castellnou compartiran equip federat de futbol sala
12 de agosto de 2021

Més de 200 persones participen en la vintena d’accions formatives de Rubí Empresa

L’Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Empresa, ha ofert 22 accions formatives adreçades a persones emprenedores, autònoms i teixit empresarial durant el primer semestre de l’any. Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han impulsat un calendari conjunt de 28 d’accions formatives.


Els 22 cursos impulsats des de Rubí s’han concretat en 109,5 hores de formació fins al juliol que responen a l’objectiu de millorar la competitivitat empresarial del territori.


Durant els primers sis mesos de l’any, s’han pogut realitzar totes les accions programades que han comptat amb 232 persones assistents. D’aquestes, un 74,13% han estat dones. D’aquestes 172 dones, un 30% eren empresàries.


L’alumnat ha valorat la formació, de mitjana, amb un 3,70 sobre 4. Els cursos estaven subvencionats per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Rubí.

Totes les formacions s’han desenvolupat en línia. / Ajuntament


Amb motiu de la situació sanitària, totes les propostes s’han desenvolupat en línia. La Covid-19 i el seu impacte en el món empresarial ha estat un dels arguments centrals de la proposta formativa d’aquests primers mesos de l’any, amb cursos que han volgut donar suport a les empreses per adaptar-se a l’actual context social i econòmic.

A finals d’agost, es farà pública l’oferta formativa fins al mes de desembre.