Més de 600 inscrits a la 4a edició de la Cursa Solidària de Maristes

Imagen noticia
Rubí sense abocadors i l’AUP denuncien el gestor de Can Carreras per delictes ambientals
21 de marzo de 2019
Imagen noticia
Gabriel Rufián (ERC) visita Rubí i alerta de la importància de les eleccions generals i municipals: «Ens juguem els drets socials, nacionals i civils»
24 de marzo de 2019

Més de 600 inscrits a la 4a edició de la Cursa Solidària de Maristes

Imagen noticia

L’escola Maristes Rubí ja ho té tot a punt per a la 4a edició de la Cursa solidària del centre, a favor de la justícia social. La prova, que tindrà lloc aquest diumenge 24 de març, té enguany el lema ‘Corre, aixeca’t, no t’aturis’ i vol conscienciar sobre la necessitat de construir un món més just. Tota la recaptació de la cursa es destinarà a diversos projectes de cooperació que l’ONG SED duu a terme a Tanzània, República Centreafricana, Paraguai i Haití.

Els participants sortiran del pati de l’escola a les 11 hores i realitzaran un recorregut de 5 km pel voltant del centre educatiu i pel torrent dels Alous, que finalitzarà al mateix punt. Al llarg del matí hi haurà animacions infantils, música, ball i tallers de la mà de diverses entitats de la ciutat, a més d’una botifarrada popular. Ja s’han inscrit més de 600 persones a la iniciativa, una xifra rècord.