Més de 70 dies sense notícies de Danilo, el veí de Santa Coloma que va desaparèixer a Rubí al març

accident mortal isabel pintor copia
En llibertat provisional el rubinenc que va atropellar mortalment una jove a la C-1413
9 de junio de 2022
aup
L’AUP no té previst participar al Ple de l’estat de la ciutat si no canvia el format
9 de junio de 2022

Més de 70 dies sense notícies de Danilo, el veí de Santa Coloma que va desaparèixer a Rubí al març

Redacció

El 23 de març Danilo Carrasco, veí de Santa Coloma de Gramenet, va desaparèixer a Rubí, ciutat on treballava i on es trobava celebrant el seu 38è aniversari. Més de 70 dies després de la desaparició encara no se sap res d’ell.

Segons ha explicat la seva germana al programa de TV3 ‘Tot es mou’, l’home, de nacionalitat equatoriana, va ser captat la matinada de dimecres per una càmera de seguretat a prop d’una parada d’autobús en estat d’embriaguesa i la següent pista del seu parador és el senyal de telèfon mòbil captat en una zona boscosa de Les Fonts. A partir d’aquí, se li perd el rastre. Els Mossos han fet una batuda per la zona i no han aconseguit cap pista. Segons afirma la família, els investigadors han descartat que l’home arribés a la zona caminant, per la distància i l’estat en què es trobava. Tampoc hi ha hagut moviment de les seves targetes de crèdit ni del compte corrent.

Danilo Carrasco havia estat en un bar del barri del Progrés celebrant el seu aniversari i, segons explica la família, estava acompanyat per un amic que també havia begut molt. La germana del desaparegut considera que aquesta persona és el principal sospitós, perquè no recorda res d’aquella nit, i insisteix a la policia que cal investigar més. 

La família afirma que la desaparició no pot ser en cap cas voluntària perquè l’home tenia un entorn estable i vivia amb la seva mare i el seu fill, de qui es feia càrrec.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES