En llibertat provisional el rubinenc que va atropellar mortalment una jove a la C-1413

cepeda
Cepeda, Alba Molina, La Mare i Paula Mattheus actuaran a La Sala en el marc del RRandom
8 de junio de 2022
danilo portada
Més de 70 dies sense notícies de Danilo, el veí de Santa Coloma que va desaparèixer a Rubí al març
9 de junio de 2022

En llibertat provisional el rubinenc que va atropellar mortalment una jove a la C-1413

Marta Cabrera

L’home que presumptament va atropellar mortalment una dona i després va fugir el 3 d’abril a la matinada a la C-1413 ha estat posat en llibertat provisional i haurà d’anar a signar al jutjat un cop al mes fins al judici, segons ha explicat la família de la víctima.

La jove de 28 anys va ser atropellada hores després de la celebració del festival Primavera Pop, quan estava a la C-1413, on havia aparcat el vehicle, en un punt on no hi ha vorera ni il·luminació, però que és una zona habitual d’aparcament quan hi ha grans esdeveniments a Rubí.

L’autor de l’atropellament va fugir del lloc dels fets i la Policia Local va detenir el presumpte responsable dies després. L’home està acusat d’homicidi imprudent amb dolo eventual, el que li podria comportar una pena d’entre 10 i 15 anys de presó, segons el codi penal.

“Una injustícia”

La mesura decretada pel jutge de concedir la llibertat provisional no ha estat gens ben rebuda per la família de la víctima, que ho considera “una injustícia”. El pare de la jove, que era de Vilafranca del Penedès, ha explicat que estan “destrossats” i que no entenen els motius d’aquesta decisió: “És una persona que té antecedents, no em puc creure el que està passant, segons l’auto del jutge sembla que aquesta persona sigui un sant”.

La família ha explicat que l’auto del jutge justifica la decisió perquè l’acusat fa 13 anys que resideix a Espanya amb la seva família i perquè ha demostrat “bon comportament”. Però el pare de la víctima recorda que el presumpte homicida després de l’atropellament “es va fugar i va intentar ocultar les proves i dos mesos després ell ja pot tornar als bars a continuar bevent, mentre nosaltres estem amb antidepressius. No hi ha justícia”.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES