Més d’una vintena de curts de terror, fantàstic i freak participen a l’Infest

venedor once
Un venedor de l’ONCE reparteix 175.000 euros a Rubí
21 de junio de 2021
Francisco Aragón
Rècord mundial per a Francisco Aragón
22 de junio de 2021

Més d’una vintena de curts de terror, fantàstic i freak participen a l’Infest

L’amfiteatre del Castell acollirà el 9 i 10 de juliol la sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí, l’Infest. El col·lectiu que organitza el festival cinematogràfic ja ha publicat el tràiler promocional de l’esdeveniment, obra de la Lombarda Films i The Lipshit. En total, participaran al concurs 23 projectes audiovisuals, arribats des de tot el món.    

El 9 de juny a partir de les 22 h es projectaran els curts ‘Delito de Odio’ (Espanya), ‘The haunted swordsman’ (EUA), ‘Cuckoo!’ (Països Baixos), ‘La penumbra’ (Espanya), ‘The zillas have a picnic’ (Alemanya), ‘Dar-dar’ (Espanya), ‘Survivers’ (Espanya), ‘Zwart’ (Països Baixos), ‘My name is Koji’ (Espanya), ‘100.000 acres of pine’ (Dinamarca), ‘Abracitos’ (Espanya) i ‘The little one’ (Sèrbia).

La programació del 10 de juny, també a la mateixa hora, serà ‘Effigy’ (Austràlia), ‘Hashtag’ (EUA), ‘Milk&Cookies’ (Regne Unit), ‘Behind the door’ (l’Argentina), ‘Broccoli’ (Espanya/Alemanya), ‘Rendang of death’ (Indonèsia), ‘Rip’ (Espanya), ‘Selection process’ (Espanya), ‘Tu último dia en la tierra’ (Espanya), ‘Floating’ (Espanya) i ‘Live forever’ (Suècia).

El jurat de l’Infest estarà format pel director David Victori, l’actor Octavi Pujades i les cinèfiles Aida Méndez i Elena Lombao.

Quatre audiovisuals de Rubí opten als Premis Arkam

A banda de l’Infest, que premia els millors curtmetratges del món, també es repartiran els Premis Arkam, els millors projectes audiovisuals del Vallès. Hi ha 8 projectes seleccionats que es podran visualitzar el 8 de juny a partir de les 22 h, també a l’amfiteatre del Castell. Es tracta dels projectes ‘Ara crema’ (Rubí), ‘Insania’ (Sabadell), ‘La doctrina de las pelotas asesinas’ (Barberà), ‘Las bales perdidas-El gordo’ (Barberà), ‘Vimana’ (Rubí), ‘The seed’ (Rubí), ‘El último pensionista’ (Sabadell) i ‘Paula’ (Rubí).

El jurat dels Premis Arkam estarà format per la periodista Núria Hueso, el director del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, David Garnacho, i el director Héctor Romance.

Les entrades per assistir a l’Infest o als Premis Arkam s’han de reservar a través del web Infest.es.