Millora en l’enllumenat del Parc de la Pau i la Natura i de la plaça de la Sardana

Noves accions formatives dirigides a persones emprenedores, autònomes i empresàries
14 de septiembre de 2021
jv foix
El JV Foix participa en un projecte per millorar els espais de l’institut
15 de septiembre de 2021

Millora en l’enllumenat del Parc de la Pau i la Natura i de la plaça de la Sardana

La nova il·luminació de la plaça de la sardana s’estrenarà el 20 de setembre. / Ajuntament-Localpres

L’Ajuntament de Rubí ha instal·lat enllumenat a la pista esportiva de la plaça de la Sardana i treballa per millorar la il·luminació de la pista esportiva, la zona d’esbarjo i el camí del Parc de la Pau i la Natura.

Així, la ciutadania podrà fer esport a les dues pistes durant les tardes d’hivern, que es fa fosc abans i, en general, millorarà la seguretat.

El 20 de setembre s’encendrà per primer cop en nou enllumenat de la plaça de la Sardana, que ha suposat una inversió de 10.500 euros. El nou enllumenat s’afegeix a la renovació del paviment amb una doble capa de resines acríliques que es va fer l’any passat. L’actual material permet un manteniment més senzill de l’espai, una millor resistència i durabilitat i fa més còmode i segura la pràctica esportiva.

Pel que fa a la pista esportiva del Parc de la Pau i la Natura, estarà finalitzada a finals de l’octubre, ja que encara s’hi està treballant. L’actuació que s’està fent inclou la millora de la il·luminació de la pista esportiva amb un cost de 29.000 euros i la il·luminació de la zona d’esbarjo i el camí, amb un cost de 20.000 euros. En total la inversió és de 59.500 euros.