Minut de silenci per la mort del comerciant assassinat divendres

concentració botiguer assassinat
Multitudinària concentració en record al comerciant assassinat divendres i contra la inseguretat a la ciutat
11 de octubre de 2021
Claudia Aguado es proclama subcampiona del Món de patinatge júnior
14 de octubre de 2021

Minut de silenci per la mort del comerciant assassinat divendres

Dimarts els representants polítics de l’Ajuntament van guardar un minut de silenci en memòria del comerciant assassinat. / Ajuntament-Localpres

L’Ajuntament de Rubí ha guardat aquest dimarts un minut de silenci en memòria del comerciant assassinat el divendres passat. Diversos representants del consistori, encapçalats per l’alcaldessa, Ana M. Martínez, es van concentrar davant del consistori acompanyats d’altres ciutadans per guardar silenci en memòria del comerciant.

Dilluns, l’alcaldessa es va reunir amb representants de l’entitat PAK Consejo de Bienestar Social per expressar-los el seu suport per la mort violenta del comerciant d’origen pakistanès. L’entitat agrupa una quantitat important de restauradors i comerciants pakistanesos.

Els fets es van produir divendres a la plaça Onze de Setembre quan un grup de joves van ferir amb un ganivet un home després del robatori d’una ampolla d’alcohol.

Durant aquests dies s’han produït nombroses mostres de condol, tant per part del col·lectiu de comerciants, que va fer una aturada, com per part de la ciutadania en general, que es va manifestar de forma multitudinària per rebutjar l’assassinat.

L’Ajuntament va decidir dilluns decretar dos dies de dol i fer onejar la bandera a mig pal.

La investigació per part dels Mossos d’Esquadra continua oberta i es troba sota secret de sumari.

Deja una respuesta