Modificacions d’horaris en els equipaments amb motiu de Setmana Santa

Imagen noticia
L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del barri, gent de Rubí’
15 de abril de 2019
Imagen noticia
Una petita reflexió sobre… Bullying
17 de abril de 2019

Modificacions d’horaris en els equipaments amb motiu de Setmana Santa

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí modifica l’horari d’atenció a la ciutadania de diversos serveis i equipaments coincidint amb les vacances de Setmana Santa, quan l’afluència d’usuaris i usuàries disminueix considerablement.

Els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril tots els serveis municipals estaran tancats. La resta de la setmana, alguns serveis també romandran tancats o faran horaris intensius.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre obrirà de 8.00 a 14.30 hores entre els dies 15 i 18 d’abril. En canvi, la de Les Torres estarà tancada.

L’edifici consistorial també estarà operatiu fins dijous, tot i que reduirà el seu horari d’atenció al públic, ja que aquests dies tancarà a les 18.00 hores. La Biblioteca estarà fora de servei des de dijous i fins dilluns, mentre que l’Espai Jove Torre Bassas i l’Ateneu estan tancats durant tota la Setmana Santa.
El Mercat obrirà amb normalitat fins dimecres. Dijous, ho farà de 7 a 20 hores i dissabte, de 7 a 14.30 hores. Divendres i dilluns estarà tancat.

Pel que fa al cementiri, el seu horari serà l’habitual: els dies 15, 16, 17, 18 i 20 d’abril el recinte obrirà de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores; mentre que els dies 19, 21 i 22 d’abril (festius) ho farà de 9 a 14 hores. En canvi, l’oficina del cementiri restarà tancada des del dia 15 fins al 22 d’abril.

La Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) farà horari intensiu, de 8.30 a 14 hores, mentre que l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) obrirà només al matí, de 8 a 15 hores (dimarts i dijous no obrirà a la tarda).

L’horari d’atenció al públic de l’àrea de Serveis Socials serà de 9 a 14 hores. Durant aquesta setmana no es prestarà el Servei d’Atenció per la Mobilitat Internacional (SAMI) ni el Servei de Primera Acollida per a Nouvinguts. A més, romandran tancats el Sector 1/5 (Ma. Aurèlia Capmany) el dijous; el Sector 2 (Rambleta de Joan Miró) tancat de dilluns a dijous i el Sector 4 (Can Fatjó) tancat el dijous 18 d’abril
I, per últim, el Servei de Mediació canvia la tarda d’atenció a la ciutadania. Així, obrirà dimarts de 15 a 19 hores, en comptes de dimecres.