Mor el rubinenc Juli Sánchez, molt vinculat a diverses entitats locals

casals d'estiu localpres
Obertes les inscripcions pel casal de setembre
5 de julio de 2021
carme llop
La pintora Carme Llop exposa ‘Paisatges silents’ a Sant Feliu de Guíxols
5 de julio de 2021

Mor el rubinenc Juli Sánchez, molt vinculat a diverses entitats locals

Retrat de Juli Sánchez. / Jaume Roura-Grup Fotogràfic El Gra

El rubinenc Juli Sánchez ha mort aquest diumenge als 73 anys. Sánchez va ser sempre una persona molt vinculada a la ciutat i va col·laborar amb moltes entitats. Va ser un dels impulsors de la reactivació del Grup Fotogràfic El Gra, entitat de la qual va ser un membre molt actiu. Durant un temps va ser president de l’associació i posteriorment vicepresident i també ha estat l’únic rubinenc que ha guanyat el concurs de retrat del Gra. Era habitual veure’l sovint fotografiant grans esdeveniments de la ciutat, com per exemple la Festa Major.

Altres entitats a les quals també va estar vinculat i per les quals va treballar molt van ser el Club d’Hoquei de Rubí Cent Patins, el Casal d’Amistat Catalano-cubà José Martí de Rubí, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Veïns del carrer Sant Miquel.

El seu cos romandrà al tanatori durant tot el dia d’avui i demà a les 11 h serà incinerat. No es farà cap cerimònia i per motius sanitaris només poden entrar 10 persones a la sala de vetlla. Per desig exprés de la família, l’homenatge a la seva figura es farà si és possible a la tardor.