Obertes les inscripcions pel casal de setembre

mercat localpres
Una quinzena de parades del Mercat impulsen la venda a domicili
5 de julio de 2021
juli snachez
Mor el rubinenc Juli Sánchez, molt vinculat a diverses entitats locals
5 de julio de 2021

Obertes les inscripcions pel casal de setembre

El casal de setembre tindrà una durada de 8 dies. / Localpres-Ajuntament

L’Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions per al casal de setembre, que es farà a l’institut-escola Teresa Altet entre l’1 i el 10 de setembre de dilluns a divendres. Les famílies interessades poden formalitzar la inscripció fins al 23 de juliol a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

Cal portar la sol·licitud d’inscripció degudament plena, la còpia de la targeta sanitària i la còpia del carnet de vacunacions de l’infant, a més de la còpia dels documents identificatius del menor i dels pares o tutors legals. El full de preinscripció es pot descarregar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada de les demandes i es trucarà a cada familiar per confirmar l’acceptació de la plaça en les condicions que ha sol·licitat.

Els casals de setembre s’adrecen a infants de 3 a 12 anys i es poden sol·licitar en horari bàsic de matí, de 9 h a 13 h, de tarda, de 15 h a 17 h, o bé de jornada completa, de 9 h a 17 h. També es poden sol·licitar serveis complementaris d’acollida, de 8 h a 9 h o de 13 h a 15 h. L’activitat costa per als 8 dies de casal entre 16 euros per l’horari de tarda fins als 112 euros per la jornada completa amb acollida de matí i dinar.

Enguany, a causa de la pandèmia, el casal s’ha adaptat i oferirà 40 places distribuïdes en grups bombolla de 10 infants. Cada grup bombolla tindrà educadors exclusius per a cada grup. Tant les entrades com les sortides del casal seran esglaonades i s’informarà cada grup de l’horari d’entrada i sortida corresponent.

Deja una respuesta