Lluís Llach presenta la seva darrera novel·la ‘Escac al destí’, al Racó del Llibre

expo celler
Mostra del Concurs Internacional de projectes fotogràfics ‘Educant la mirada’, al Celler
15 de juny de 2021
Primavera Pop (1)
El festival Los 40 Primavera Pop arriba dissabte amb les entrades exhaurides
16 de juny de 2021

Lluís Llach presenta la seva darrera novel·la ‘Escac al destí’, al Racó del Llibre

L’artista Lluís Llach visitarà Rubí aquest dissabte 19 de juny per presentar la seva darrera novel·la Escac al destí. La presentació, que tindrà lloc a la Carpa del Racó del Llibre a les 12 h, serà conduïda per la periodista Lídia Juste. Escac al destí, darrera incursió literària del músic i cantant empordanès, és una novel·la d’intriga ambientada en un regne medieval imaginari. Un assasinat que pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens.

El jove prevere Orenç és l’encarregat d’investigar el crim. La seva condició de bastard del rei Ebrard d’Albir el situa a prop de les esferes de poder. Però l’encàrrec és enverinat: un pas en fals i pot quedar atrapat en la teranyina de lluites soterrades, passions i ambicions sense mesura. La traïció assetja la casa dels Albir. Les aspiracions de Roma de mantenir l’estatus religiós de la zona contra l’heretgia albicar enterboleixen encara més l’entramat polític. I la guerra sembla inevitable. L’Orenç només rebrà l’ajuda de la Brilhèta, una serventa de palau que li mostrarà un món que el jove i inexpert capellà desconeix. Però cada pas en la investigació és un esglaó més que l’acosta perillosament a una veritat incòmoda.

Assassinats, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d’aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.

Per assistir a la presentació, caldrà inscriure’s enviant un mail a enric@racodelllibre.cat.

Deixa un comentari