Nova edició del programa d’activitats per a la gent gran, on tornen les propostes presencials

invitació Balmes
El Club Balmes Rubí reprèn el Judo en categoria infantil
27 de septiembre de 2021
tallers centres educatius
Trastorns alimentaris, addicció a les pantalles o sexualitat, temes de tallers i exposicions a disposició dels centres educatius locals
27 de septiembre de 2021

Nova edició del programa d’activitats per a la gent gran, on tornen les propostes presencials

setmana gent gran

El Servei de Gent Gran Activa proposa una nova edició del programa d’activitats Gaudeix de la vida en gran! adreçat a persones de més de 60 anys. Amb aquesta edició, les propostes recuperen la presencialitat, després de dues edicions en què les activitats s’han desenvolupat en línia.


El programa arrencarà el pròxim divendres 1 d’octubre amb un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones Grans al pati de L’Ateneu que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

Les activitats estan pensades per a persones de més de 60 anys. / Arxiu-Localpres


Gaudeix de la vida en gran! inclou propostes formatives, la iniciativa Surt a Caminar i un cicle de visites culturals. Les activitats formatives giren al voltant del benestar de les persones gran i inclouen la temàtiques com la risoteràpia, la nutrició o l’estimulació cognitiva.

Dins de les propostes pedagògiques, el consistori també ofereix un taller sobre el funcionament de l’aplicació de la zona taronja d’aparcament que tindrà lloc el 27 d’octubre (10.30 h) i una sessió sobre l’aplicació La Meva Salut el 14 de desembre, les dues a l’edifici del Rubí Forma.


Les passejades per l’entorn de Rubí es posen en marxa l’1 d’octubre. Les rutes visitaran els horts de Cova Solera, Sant Muç, l’art urbà de la ciutat, l’estany i el torrent dels Alous, les vinyes de Can Ramoneda i Sant Genís.


Les visites culturals portaran els i les participants al monestir de Sant Cugat, l’Observatori Fabra i a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

Totes les propostes són gratuïtes, excepte l’acte inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR), tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer a través de www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *