Nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial

taula de memoria historica
Encara no s’han pogut retirar totes les plaques franquistes de la ciutat
22 de marzo de 2021
aketza sumell
Aketza Sumell es proclama subcampió d’Espanya en salt d’alçada Sub-16 en pista coberta
23 de marzo de 2021

Nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial

L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat Empresarial. Una iniciativa que es consolida amb un format en línia i que ofereix un servei d’assessorament a petites i mitjanes empreses i autònoms que necessitin orientació i suport en la millora de la seva activitat.

El projecte, impulsat pel Rubí Empresa, permet identificar les palanques de creixement de les empreses participants a mitjà i llarg termini per poder implementar-les a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida. Les empreses podran fer una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit per al seu creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar-lo amb acompanyament personalitzat. S’incidirà també en l’organització i l’equip directiu, en aspectes com el màrqueting i la comunicació, la gestió econòmica i el finançament, els recursos humans, la planificació estratègica, la internacionalització, la innovació tecnològica i la comercialització.

Hi poden participar empreses amb domicili social a Rubí i la matriu o centre de decisió a la demarcació del municipi. Les empreses han d’estar al dia amb les seves obligacions laborals, tributàries i fiscals respecte a l’AEAT i la Seguretat Social. Per participar en el projecte cal omplir un formulari un equip tècnic valorarà la candidatura.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *