Obertes les sol·licituds per demanar ajuts pels casals d’estiu

libertad
La Sala acull la projecció de ‘Libertad’, el primer llargmetratge de Clara Roquet
4 de mayo de 2022
policia local
Detenen dues persones per intentar robar en un local i dues més per intentar ocupar un immoble
4 de mayo de 2022

Obertes les sol·licituds per demanar ajuts pels casals d’estiu

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha obert el període de sol·licitud per demanar les subvencions dels casals d’estiu. Com el 2021, el consistori subvencionarà directament les famílies usuàries amb la voluntat de garantir que tots els infants de la ciutat tinguin accés als casals independentment de la capacitat econòmica de les famílies.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de maig preferentment en línia a través de la seu electrònica o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, amb cita prèvia. Per complimentar la sol·licitud de forma adequada, el consistori posa a disposició de les famílies un vídeo tutorial que es pot consultar a www.rubi.cat/casalsdestiu.

Les famílies que tinguin dificultats per formalitzar la sol·licitud poden adreçar-se al punt de suport per a tràmits telemàtics, el dimarts i dijous de 9 h a 11 h al Centre Cívic del Pinar i els dimecres i divendres de 9 h a 11 h a l’Associació de Veïns de Les Torres. A més, el Servei d’Educació posa a disposició de les famílies un espai de suport específic al Rubí Forma els dies 5, 11, 13 i 18 de maig de 16 h a 18 h. En aquest cas, cal demanar cita prèvia al Servei d’Educació a través del correu electrònic [email protected] o trucant al 93 588 70 00 extensió 63 62.

Els casals d’estiu organitzats per les associacions de famílies de les escoles públiques d’infantil i primària es realitzaran del 4 al 29 de juliol i s’adrecen a infants que estiguin cursant des de P3 fins a 6è de Primària durant el curs 2021-2022.

En funció de la renda de la unitat familiar la subvenció podrà ser del 75%, del 50% o del 25%. Per poder accedir als ajuts caldrà estar empadronat a Rubí. En cas de rebre l’ajuda, aquesta es farà arribar directament a l’entitat organitzadora del casal un cop s’hagi formalitzat la matrícula.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES