Passejades per l’entorn natural per a la gent gran durant l’abril i el maig

fira
Veïns per Rubí presentarà una moció per descentralitzar les activitats de la Festa Major
20 d'abril de 2021
waterpolo femení
Doble victòria pel Sènior Femení del CN Rubí, que lidera la classificació
20 d'abril de 2021

Passejades per l’entorn natural per a la gent gran durant l’abril i el maig

L’Ajuntament de Rubí torna a impulsar passejades per l’entorn natural de Rubí dirigides a la gent gran del municipi. Entre els mesos d’abril i juliol, s’organitzen més de mitja dotzena de rutes per caminar, a més de dos tallers en línia.

Per garantir la seguretat de les passejades, aquestes es faran en grups reduïts, amb inscripció prèvia a través del telèfon 637 83 10 92 i seguint les recomanacions sanitàries. Les passejades es faran per l’entorn del torrent dels Alous, el parc de Ca n’Oriol, Can Xercavins i altres indrets  de la ciutat. També hi haurà una ruta d’art i una altra d’homenatge als rubinencs deportats als camps nazis durant la Segona Guerra Mundial. Totes les rutes començaran a les 9.30 h en diferents punts de la ciutat.

Pel que fa als tallers en línia es podran veure a través de l’enllaç www.rubi.cat/gentgran. Un dels tallers serà de nutrició sobre com alimentar el cos, la ment, l’organisme i les cèl·lules. L’altre serà de txi-kung, que consisteix en una teràpia medicinal d’origen xinès que combina exercicis de respiració, físics i mentals.

Calendari de les passejades

  • Torrent dels Alous (22 d’abril)
  • Parc de Ca n’Oriol (6 de maig)
  • Can Xercavins (20 de maig)
  • Ruta homenatge als rubinencs deportats (3 de juny)
  • Torrent dels Alous (17 de juny)
  • Can Xercavins (1 de juliol)
  • Ruta d’art al carrer (15 de juliol)

Deixa un comentari