Presentaran una moció al Ple per reclamar a la Generalitat la millora de l’escola Shola

Imagen noticia
Caçadors de Trastets i la Biblioteca impulsen el projecte TrastLab
21 de febrero de 2019
Imagen noticia
L’Escardívol acollirà el 18 de maig el festival Los 40 Primavera Pop
25 de febrero de 2019

Presentaran una moció al Ple per reclamar a la Generalitat la millora de l’escola Shola

Imagen noticia

El Ple de l’Ajuntament del mes de febrer debatrà una moció en la qual es demana reclamar a la Generalitat que es comprometi a dur a terme la millora de l’edifici de l’escola Shola. La presentació d’aquesta moció es va acordar durant una trobada que van mantenir la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, el regidor d’Obra Pública, Juan López, i diversos responsables tècnics municipals amb la direcció i les famílies de l’Escola Schola per presentar-los l’avantprojecte de modernització del centre.

Segons el consistori, el document ha estat redactat per un arquitecte extern a partir d’una diagnosi de les mancances i les necessitats de l’escola, i contempla una proposta de millora prioritzada en funció de les deficiències més urgents.
La regidora Marta García ha assenyalat que «hem treballat per poder impulsar un bon pla de millora que ens ajudi a acabar amb les evidents deficiències que pateix la Schola, però cal que aquest compromís es faci extensiu a la Generalitat». Segons García, «anirem plegats amb la comunitat de l’escola per exigir-li la màxima implicació».

L’Ajuntament també va explicar les gestions que realitzades per corregir les mancances del centre. Entre aquestes, el seguiment diari que s’està fent des de fa unes setmanes per garantir el correcte funcionament de la calefacció de l’escola i que ha permès que, des del 12 de febrer, dia en què es va registrar l’última incidència, l’equip hagi funcionat amb total normalitat. Segons el regidor d’Obra Pública, Juan López, «els problemes de manteniment existeixen, però l’Ajuntament arreglarà les deficiències i l’escola notarà una clara millora».

La reunió ha servit per resoldre els dubtes de les famílies i aclarir el procediment de comunicació i reparació d’incidències. A més, la direcció de l’escola s’ha pogut endur tota la informació per escrit per poder-la fer extensiva a altres membres de la comunitat de la Schola. Les trobades informatives entre l’Ajuntament i l’escola es repetiran per fer un seguiment dels acords presos.