Ramon Batalla ens redescobreix la Riera amb una mostra d’imatges a l’Antiga Estació

fp dual
Jornada per animar les empreses a contractar a través de l’FP Dual
3 de junio de 2022
mas papabous
Un antic mas medieval desaparegut: Papabous
3 de junio de 2022

Ramon Batalla ens redescobreix la Riera amb una mostra d’imatges a l’Antiga Estació

L’historiador rubinenc Ramon Batalla viu a prop de la Riera de Rubí i sempre s’ha sentit atret per aquest curs d’aigua del qual ens hem anat allunyant. Batalla apunta que el desenvolupament econòmic de les darreres dècades i les diferents actuacions que s’han realitzat a la Riera per a prevenir inundacions ha provocat que el llit de la Riera hagi quedat aïllat i oblidat.

Per aquest motiu, càmera al coll, va decidir rastrejar la Riera i anar a la recerca d’espais poc vistos. L’autor explica que l’objectiu de l’exposició és “mostrar aquest espai natural, tant interessant com desaprofitat, amb una mirada propera i immersiva, que convidi a anar-hi”.

El resultat d’aquesta nova investigació de l’historiador local, en aquest cas en format de recopilació d’imatges, es pot contemplar en una mostra que s’inaugurarà el dijous 9 de juny a les 19 h a l’Antiga Estació.

L’exposició consta de 25 fotografies en blanc i negre i pertanyen a punts de la Riera des de Les Fonts fins a Castellbisbal. Així, algunes són més urbanes, amb ponts o murs, i altres més naturals. La mostra es podrà visitar fins al 31 de juliol.