Recepció oficial a quatre waterpolistes pels seus èxits mundials

El govern presenta una proposta de pressupost de 90 milions d’euros pel 2022
27 de octubre de 2021
Bronca entre el govern i l’oposició al Ple d’aprovació del pressupost
29 de octubre de 2021

Recepció oficial a quatre waterpolistes pels seus èxits mundials

La recepció ha tingut lloc a l’Ajuntament. / Ajuntament de Rubí – Localpres

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha presidit aquest dimecres una recepció institucional a les quatre jugadores de waterpolo rubinenques que han aconseguit èxits esportius a escala mundial en els darrers mesos.

Es tracta de Bea Ortiz Muñoz i Elena Ruiz Barril, guanyadores d’una medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020; i de la mateixa Elena, Elia Jiménez Pérez i Ariadna Ruiz Barril, campiones del món en categoria júnior.

Durant la recepció oficial, l’alcaldessa ha recordat que “totes us vau iniciar en el waterpolo al Club Natació Rubí, on us van inculcar bona part dels valors que ara defenseu arreu del món i que ens enorgulleixen com a ciutat. Tant de bo us puguem rebre moltes més vegades en aquest Ajuntament per seguir compartint l’alegria de les vostres fites”. I és que, segons la màxima responsable municipal, “els vostres èxits són èxits de la nostra ciutat”.

Després d’escriure al Llibre de l’Esport en nom propi i de les seves companyes, Bea Ortiz Muñoz ha agraït la recepció a l’alcaldessa i a l’Ajuntament. “És un orgull representar la nostra ciutat i, després d’un any tan complicat i de les competicions que hem tingut, és d’agrair que et puguin fer aquest reconeixement”, ha assenyalat.

Segons la waterpolista, “ara que ja han passat uns mesos, tenim els peus a terra i ja pensem en la lliga i el que tenim per endavant. Esperem que tinguem més èxits i que puguem representar la nostra ciutat com ho hem fet sempre. Tant de bo això segueixi molts anys”.

Les jugadores tenen noves competicions a l’horitzó: un mundial al maig, un europeu a l’agost i, entremig, la lliga mundial. “Anem pas a pas, perquè cadascuna també tenim competicions amb els nostres clubs”, ha explicat Ortiz Muñoz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *