Reconeixement al Sènior Masculí del CN Rubí per l’ascens a Divisió d’Honor

teatre sense teatre
Més d’un miler de persones gaudeixen del festival Teatre sense teatre
8 de junio de 2021
Veinti (1)
Victòria contundent del Juventud 25 de Septiembre, que surt del descens
8 de junio de 2021

Reconeixement al Sènior Masculí del CN Rubí per l’ascens a Divisió d’Honor

L’alcaldessa i la resta de regidors, acompanyant la plantilla i altres membres del club. / Ajuntament-Localpres

L’Ajuntament va organitzar una recepció institucional el dissabte per homenatjar el Sènior Masculí A del CN Rubí, que aquesta temporada ha aconseguit proclamar-se campió de lliga i pujar a Divisió d’Honor, la màxima categoria del waterpolo nacional.

La plantilla va estar acompanyada pel seu entrenador, Rui Tiago, el president del club, David Ortiz, i el vocal de la junta Jaume Obrador. Durant l’acte, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, va lliurar una placa commemorativa al president de l’entitat, que va signar el llibre d’honor. Martínez va explicar la importància de la gesta esportiva i sobretot el fet que el club propagui el nom de Rubí per la resta d’Espanya: “Tots els reconeixements són pocs per qui porta el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres. El campionat de lliga i el retorn a la Divisió d’Honor són una magnífica manera de celebrar el 50è aniversari del club. Moltes felicitats, equip!”.

La recepció també va comptar amb la presència dels regidors Juan López, Moisés Rodríguez, Ànnia Garcia, Marta Oliva, Roberto Martín i Toni García.