Més d’un miler de persones gaudeixen del festival Teatre sense teatre

centenari casal
Reconeixement al Casal Popular pel seu centenari
8 de junio de 2021
waterpolo CNR Localpres
Reconeixement al Sènior Masculí del CN Rubí per l’ascens a Divisió d’Honor
8 de junio de 2021

Més d’un miler de persones gaudeixen del festival Teatre sense teatre

Més d’un miler de persones van pogut gaudir durant tot el cap de setmana del festival Teatre sense teatre, una iniciativa que l’any passat no es va poder fer per culpa de la pandèmia. El pati de l’escola Pau Casals, el teatre La Sala i els jardins de l’Ateneu van ser les tres localitzacions on entre divendres i dissabte es van poder veure diversos espectacles.

Les propostes escèniques, organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de la companyia La Tal, van anar des de les acrobàcies fins al teatre musical i van servir perquè el públic rubinenc es pogués retrobar amb aquest festival, que té per objectiu apropar el teatre a tots els públics i fer-ho ens espais allunyats dels escenaris habituals: “Ha quedat clar que hi havia ganes de retrobar-se amb el Teatre sense teatre, de viure un altre cop la cultura a peu de carrer i de manera segura. La programació ha estat d’una grandíssima qualitat i el públic rubinenc hi ha reaccionat amb conseqüència”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

El més destacat del Teatre sense teatre va ser la reacció del públic. La majoria de funcions van esgotar les reserves anticipades i gairebé totes van comptar amb una elevada participació, tot i que restringida per les mesures sanitàries.