Rècord a la Marxa de la Regularitat, amb més de 800 infants participants

Imagen noticia
Cop dur pel Masculí del Cent Patins
30 de octubre de 2017
Imagen noticia
Una fira de vehicles elèctrics, una de les novetats del Congrés Rubí Brilla
2 de noviembre de 2017

Rècord a la Marxa de la Regularitat, amb més de 800 infants participants

Imagen noticia

La 47a Marxa Infantil de la Regularitat, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí, va comptar amb la participació de 415 parelles, el que significa que 830 nens i nenes van completar el recorregut de l’activitat.

La Marxa de la Regularitat, dirigida a infants de 7 a 12 anys, consisteix en caminar per parelles amb regularitat passant per uns punts de control. Els vencedors van ser la parella formada per Eloi Rubio i Eric Peláz, de l’escola Pau Casals. En segon lloc van quedar Ainhoa Montes i Àfrica Anguas, de l’Escola Ribas, i en tercer lloc, la parella formada per Martina Raya i Carlota Grau, de l’escola Ca n’Alzamora. La millor escola classificada va ser la Schola.

Una de les novetats de la Marxa d’enguany és que l’organització havia previst un nou itinerari. La sortida es va iniciar al Castell de Rubí per anar fins a Sant Muç, baixant cap a la Llana per agafar el torrent del Mut i seguit perl torrent de Can Roig fins a la font del mateix nom. El camí va seguir cap a la masia en runes de Can Guilera, fins al punt més allunyat de Les Martines. La marxa en si va acabar a l’antic camp de futbol del Can Mir, on va tenir lloc el dinar.

Allà es van congregar prop de 1.500 persones, entre pares, infants, familiars i amics. Els nens i nenes van poder gaudir de quatre atraccions inflables i una estona de lleure després de la caminada. Per primer cop es van ubicar al lloc del dinar instal·lacions per donar més comoditats als participants, com ara lavabos mòbils i un ‘food truck’ amb begudes i entrepans.

El Centre Excursionista, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, ha aconseguit recuperar aquest espai per tal que en el futur es puguin fer altres activitats de caire popular.

Ja a la tarda, sense regularitat, tots junts, els participants van baixar pel torren dels Valencians, pel torrent de Can Feliu fins a Can Xercavins per acabar al Castell de Rubí.

Un cop acabada la marxa, un animador va entretenir els participants fins al lliurament dels premis. A més de les copes a les tres primers parelles classificades, tots els participants van rebre d’obsequi una motxilla i un calendari de l’entitat, a més d’una beguda i un petit aperitiu.