Rubí acollirà la primera trobada d’entitats locals que treballen en l’àmbit de les migracions

Imagen noticia
L’Ajuntament dona deu dies més a TMA per presentar l’estudi d’impacte ambiental de l’abocador
9 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’AUP considera desproporcionats els viatges institucionals del govern
11 de marzo de 2020

Rubí acollirà la primera trobada d’entitats locals que treballen en l’àmbit de les migracions

Imagen noticia

Rubí Acull, entitat que treballa en defensa dels drets de les persones refugiades i migrades, ha organitzat la primera trobada d’entitats que treballen la migració des de l’àmbit local. La cita, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10 h a la Biblioteca, comptarà amb la presència de col·lectius com Proactiva Open Arms i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).

Aquesta iniciativa pretén ser un punt d’unió entre entitats que es dediquen a la migració per compartir experiències i punts de vista i fer arribar a la ciutadania la tasca que cadascuna de les entitats fa als seus territoris respectius.

La trobada consistirà en diverses ponències d’entitats que explicaran en què consisteix la seva tasca. També hi haurà dues ponències de membres de Rubí Acull que explicaran la tasca educativa que fan al municipi, i la mobilització organitzada l’any passat en suport a l’acollida de persones refugiades a la ciutat, quan va esclatar la polèmica pel centre de menors estrangers no acompanyats.

Entitats com Terrassa Sense Murs, Colors del Món de Sabadell, el Centre Islàmic del Vallès, Reus Refugi, Refugees Welcome o Stop Mare Mortum (Sants-Hostafrancs-Labordeta) també participaran en aquesta jornada. / DdR